View Single Post
Old 09-11-2008, 02:47 PM   #2
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude

Evo, oglasava se...

Iva...
Ne smes biti na kraj srca. Ovde si u drustvu sa ljudima koji su sa "druge strane stakla" u odnosu na tebe. Mi se svaki dan susrecemo sa raznim pevacima. Neki su dobri, neki su losi. Neki imaju potencijal, a lose navike, a neki imaju sve osim potencijala.
Ne postoji univerzalna istina. Ona je otprilike negde na sredini. Zato ne trebas ovo da shvatas kao miniranje onoga sto radis, vec kao mogucnost za "nadogradnju". Kompletan rezultat mozes dobiti jedino ako u racunicu ubacis sve komponente, a ljudi sa kojima se sada konfrontiras su upravo to.
Evo kako cemo...
Vidim da si se lepo potrudila i da si imala najbolju nameru. Da ne bi pravili lakrdiju od foruma, sedi i smisli da li zelis da ovo napises kao "naucni rad" sa tvojim potpisom ili zelis da bude otvorena debata u kojoj ce se suceljavati misljenja i stavovi.
Kada to budes znala, lepo mi kazes, pa cemo videti sta cemo.
Ako se odlucis za ono prvo, objedini sve postove u jedan word file, pa cemo to okaciti kao tvoj autorski rad medju svim autorskim radovima na sajtu, a ako ipak odlucis da cujes jos koje misljenje, pa da eventualno korigujes neke stvari, onda cemo jos neko vreme ostaviti temu otvorenom.
To je tvoje pravo kao autora, pa ti odluci i reci mi

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote