Thread: uad2 KONACNO
View Single Post
Old 09-11-2008, 12:37 PM   #183
Max
Pro Member

Default Re: uad2 KONACNO

Quote:
Originally Posted by scope View Post
Ma više sam se išao orjentirati upravo svojim ušima i pokušavao sam se fokusirati prvenstveno na 3d efekt. Tvrdiš da ne postoji? Možda ali ja ga na slijepom testu čujem...
Evo ja ti tvrdim da neces cuti na blind testu ..... nisu ni mnogi iskusniji culi .... zapravo , cuju razliku , ali ne znaju sta je od toga bolje ili losije .

A opet ti kazem , ako imas iskustva sa hardware om , onda ces znati kolika je razlika samo izmedju dva komada .... ili iz razlicitih serija .....

Quote:
Originally Posted by scope View Post
Skinuo sam s neta test UAD 1176 vs real 1176 i mogu reći da je UAD od svih emulacija ovu napravio najbolje ali da nema razlike...IMA. Zato, volio bih imati to što ti imaš od opreme ali nemam i zadovoljti ću se s onim što imam.
Opet cu ti ponoviti .... imam i jedan i drugi ...... i cak UAD bolje podnosi " ducking " bar za moj ukus ..... razlike u karakteru su minorne .... tj nedovoljne da bih uneo pravu spravu u mix ......

Pozdrav

P.S. Evo ako mislis da SIGURNO mozes da razlikujes ITB OTB i hard soft .... ja cu da ti pustim deset svetskih hitova , a ti ces da mi kazes sta je radjeno na harware u a sta na softu ...... moze ???
Max is offline   Reply With Quote