Quote:
Originally Posted by scope
Ma više sam se išao orjentirati upravo svojim ušima i pokušavao sam se fokusirati prvenstveno na 3d efekt. Tvrdiš da ne postoji? Možda ali ja ga na slijepom testu čujem...
|
Evo ja ti tvrdim da neces cuti na blind testu ..... nisu ni mnogi iskusniji culi .... zapravo , cuju razliku , ali ne znaju sta je od toga bolje ili losije .
A opet ti kazem , ako imas iskustva sa hardware om , onda ces znati kolika je razlika samo izmedju dva komada .... ili iz razlicitih serija .....
Quote:
Originally Posted by scope
Skinuo sam s neta test UAD 1176 vs real 1176 i mogu reći da je UAD od svih emulacija ovu napravio najbolje ali da nema razlike...IMA. Zato, volio bih imati to što ti imaš od opreme ali nemam i zadovoljti ću se s onim što imam.
|
Opet cu ti ponoviti .... imam i jedan i drugi ...... i cak UAD bolje podnosi " ducking " bar za moj ukus ..... razlike u karakteru su minorne .... tj nedovoljne da bih uneo pravu spravu u mix ......
Pozdrav
P.S. Evo ako mislis da SIGURNO mozes da razlikujes ITB OTB i hard soft .... ja cu da ti pustim deset svetskih hitova , a ti ces da mi kazes sta je radjeno na harware u a sta na softu ...... moze ???