View Single Post
Old 09-11-2008, 01:57 AM   #8
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude

To cu objasniti samo kao moje VELIKO INTERESOVANJE i istrazivanje,a jedino to je put do znanja,do koga nisam 100% dosla,niti smatram da je bilo ko na svetu.

Ali naucila sam osnovne stvari,koje sam ovde i podelila...ne vidim nista lose u tome.

Znala sam da ce bar neko docekati da se slatko pose*e na moj trud,al nema veze.Ako ne verujes u ovo sto sam napisala,mozes se i sam informisati..nije to topla voda..
Tacno je da jesam jedno vreme trazila coacha,ali onda sam otkrila nacin da sama ucim ,bar koliko je to moguce..Za sada jos uvek napredujem...i sve mi je mnogo jasnije nego ranije..
Hvala Bogu,zivimo u takvom svetu gde se uvek mozemo informisati koliko zelimo.

Ne znam iz kog razloga si tako skeptican prema ovim objasnjenjima i sta je tebi tu toliko nelogicno da tako reagujes,al dobro...nisi ni izneo argumente zasto mislis da ovo nije tacno..

Ali s obzirom na nacin na koji odmah odbijas sve sto ti je nepoznato,ne verujem da je to na osnovu tvog znanja o glasu,niti tvojih vokalnih sposobnosti...
Mozda ces me ubediti da gresim sto ne verujem?..

pozz

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 09-11-2008 at 02:26 AM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote