Thread: uad2 KONACNO
View Single Post
Old 08-11-2008, 07:01 PM   #3
scope
Junior Member

scope's Avatar

Default Re: uad2 KONACNO

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Nemoj previse da se upustas u filozofiranje , jednostavno probaj ( u svoje ime ) pa zakljuci .... po meni UAD ovi pluggovi odlicno rade .... imam " pravi " 1176 i razlika je minorna ..... cak mogu reci da se sami hardware i toliko razlikuju izmedju sebe ( ako ne i vise ) , tako da .... mani misljenja na forumima , jer ne znas ko ih pise .....
Ma vi?e sam se i?ao orjentirati upravo svojim u?ima i poku?avao sam se fokusirati prvenstveno na 3d efekt. Tvrdi? da ne postoji? Mo?da ali ja ga na slijepom testu čujem... dok za cjenovnu razliku nije opravdano zamarati se takvim stvarima. Ta razlika je ono ?to me privuklo k Duendu...i hardwarima za koje trenutno nemam dovoljno novaca.

S druge strane dizati u zvijezde pojedine pluginove zbog njihove 'dobre' emulacije hardwara mi je osobno neurotično. Podosta magle se proda na plugin tr?i?tu prvenstveno jer ljudi očekuju čuda koja će im dati pluginovi nebili tako nadomjestili manjak talenta ili znanja, a ovo najbolje polazi za rukom ponudom plugin emulacija...jer bit' će ako plugin izgleda kao hardware mora da će mix zvučati fenomenalno, a istina je da ima i pravi hard kraj sebe ne bi znao ?ta s njim.

Svi smo mi u oređenoj mjeri podlo?ni ovakvim sugestijama...netko vi?e, a netko manje.

Sla?em se da je znanje najbitnije. Zato sam i naveo album koji je mixan i masteriran s UADom.

Skinuo sam s neta test UAD 1176 vs real 1176 i mogu reći da je UAD od svih emulacija ovu napravio najbolje ali da nema razlike...IMA. Zato, volio bih imati to ?to ti ima? od opreme ali nemam i zadovoljti ću se s onim ?to imam.
scope is offline   Reply With Quote