View Single Post
Old 08-11-2008, 12:55 PM   #44
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Smile Re: Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski)

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Na sta sve covek nije spreman da dobije aranzman i pratece po nizoj ceni....
Salim se Ilija, hvala!
Ne znam da li sam ti odgovorio na poruku jer ne znam gde mi je glava, pa mi se desi da uhvatim sebe sa telefonom u ruci i ne znam da li sam vec odgovorio nekome ili tek treba da odgovorim. Onda odem, pa proverim...

Sto te napaduju ,,kriticari,, da si se prodao kad ja ne kapiram o cemu se radi... mislim to sto ne kapiram ( mensa ) ne znaci da sam glup... Evo Ogi : znas kad je bilo takmicenje za Carli Caplina dvojnika, i sad ceo svet se digne, mediji, prijavi se preko 1000 dvojnika pa i sam Carli Caplin, i odlukom zirija Carli Caplin ( pod drugim imenom ) osvoji cetvrto mesto jednostavno ljudi bi trebalo malo vise da obracuju paznju na nesto sto se uradi i pokusaju da cuju a ne da slusaju izvodjace... i jedino sto bi svako normalan se usudio da kaze jeste stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja... a te ocene ... naravno postoje i predlozi, sugestije ... koje ili prihvatamo ili ne... ali bi trebalo sa postovanjem da pricamo kad neko postavi nesto na uvidjaj.
Ja sam ovde imao okrsaj u jednoj temi na forumu ( vise nikad ) koju sam bas forsirao onako grubo sa nekim producentima, oko klasike naravno ispadose neki sasvim obicni ljudi koji su to komponovali kao wau... u danasnje vreme ima klasike ekstra recimo moj drugar Juergen Ficher iz Berlina odlicno to radi ali godinama ljudi forsiraju nesto takvom snagom da tu nema ulaza i tome nema kraja... Da ne razvlacim poenta je u postovanju umetnika kojih danas ima vise nego ikad ( logicki jasno, tehnika, inspiracija... ) a sa druge strane kriticara, robota ima stvarno previse... i zalim sto ljudi ne cuju na taj nacin, meni je trebalo mnogo do tog i tek sad pocinjem neke sitnice da kapiram i da shvatim da sam obican mrav u muzici, kolika je ona zapravo uh...
Ma opusteno pustis Crhis Rea J can hear your heart beat i vozimoooo....
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote