Thread: Balkanski RNB
View Single Post
Old 05-11-2008, 10:51 PM   #23
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Balkanski RNB

ogi (posto sam videla da reagujes kad neko siri negativnu energiju po forumu) zar ne mislis da su ovakve i slicne provokacije i aluzije na prethodne 'vatrene' threadove suvisne?

izvini sto se mesam ,ali ima i ljudi koji nisu bas zainteresovani da na SVAKOM threadu citaju slicna peckanja i sarkasticne komentare...

uz svo duzno postovanje ivanu,mada kapiram da ce covek i sam razumeti , ovo je bilo nepotrebno,i bas nepristojno,jer se ne obraca direktno osobama kojih se to sto je rekao tice..

eh...bogme, poveliki progres u neprijatnoj atmosferi na forumu u poslednje vreme..verujem da se mnogi ljudi ,koji zapravo mogu puno znanja,saveta i iskustva da podele sa clanovima foruma,ustrucavaju da se oglase...

iskreno,citam svoje postove dva puta u poslednje vreme pre nego sto postujem,da budem sigurna da nesto sto sam rekla ne izazove nekog ko jedva doceka da iskaze svoju velicinu,pocne da istresa svoje frustracije na meni...stvarno postaje iscrpljujuce..i predvidivo..

eto,rekla sam svoje misljenje,pa me sad onako 'po rumski' posaljite u pi*ku lepu materinu i recite mi da se teram s foruma ako mi se ne svidja. lol

but why cant we all just get along?

eeva aka rodney king lol.

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
arranzman NIJE DOBAR!

Kad ona (lepo) peva, nista se malte ne ne desava i ne svira "sa njom"...

ovo su komentari za 30 sekundi

.. Meni UOPSTE NE RADI ARANZMAN SA PEVANJEM!!!!!

bubanj NE RADI NISTA (mislim) ne pomaze pevanju UOPSTE

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 06-11-2008 at 01:21 AM. Reason: greska u daktilografiji...sadrzaj isti..
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote