View Single Post
Old 04-11-2008, 11:38 AM   #27
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Default Re: Bezbolni prelazak na drugi komp

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Ne postoji nacin da vam objasnim kako se sve to radi...Sve je process try, hit or error, pa postupcima eliminacije nalazite rjesenja...Naravno, bitno je enormno iskustvo, pa vodite racuna da ja sa tim radim godinama, svaki dan (tako da u neku ruku kada vidim problem vec znam tacno sta treba probati uraditi, ali i dalje cesto ne znam sta tacno uraditi dok ne probam dve ili tri varijante). Ne postoji upustvo, kao sto ne postoje 2 sto posto identicna kompa (po hardverskoj, a kamoli softverskoj konfiguraciji).

Inace kod Oggy-ja jesmo radili bas po njegovim rjecima, a proces je trajao tako dugo upravo zbog onog gore try, hit, error pa u krug (ali tu nam nije vrijeme oduzimao win i podesavanja istog, to se relativno brzo odradi, vec gomila plugova i ogromne banke koje treba posebno podesavati, a neki i ne rade, a to skontate tek kada zavrsite instalaciju koja traje pola sata, pa ajd jovo nanovo)...
O tome i ja pricam. To je skoro sve iz pocetka. Za neke vsti ne mora ponovna instalacija data folder vec samo dll koji moraju biti u c particiji. Banke tj. data folderi su na drugom disku i kad se pokrene vsti on te pita gde ti je data folder i to je reseno. Tako da trebalo bi po mom misljenju svez win, to je 29 minuta(zavisi od kompa) najmanji posao. Ovo ostalo za par sati je gotovo.

Dexxy is offline   Reply With Quote