komsho, istina je, mislim da je vst bubanj doveden do savrsenstva. gledao sam namm prezentaciju superiora, i ono je stvarno odlicno... kombinacije 3 room para i dodatni mikrofon na dobosu, tzv. bullet mic, koji sluzi za rimshot,ali njegov doprinos u mixu ostala 2 mikrofona pri normalnim udarcima takodje daje neku zivost u midlovima. ali ipak mi je veci izazov snimiti ziv bubanj, i nekako se radujem kad pomislim na to, i tera me da radim

meni kod vst bubnjeva jedino smetaju (crash) cinele, nekako kod svakog vst-a zvuce isto, jedino par nekih na koje nisam navikao mogu da mi zazvuce bolje,a za hi hat da ne pricam, ne svidja mi se ni u jednom. jednostavno, previse ispeglano i mrtvo mi zvuci. ali ostali elementi su super, posebno snareovi...
ona druga pesma, sa textom na srpskom ima prvenstveno komercijalnu svrhu, tako da jeste ispred svega da ona (i ostale) dopru do nekih klinaca koji ce se naci u tome (otud i text na srpskom, i prosta konstrukcija pesme), ali ipak je meni licno bitno da to zvuci dobro...

sve najbolje!