View Single Post
Old 02-11-2008, 10:40 PM   #2
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Default Re: Spectrasonics - Omnisphere

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Moram da pitam cemu ovoliki cinizam? Pa ceo internet je zatrpan hakovanim softverom, kad googlujem o necemu, prvo mi izbaci hakovanu, pa tek onda original verziju... Ne mislim da treba ovaj forum okretati u tom smeru, lepo je sto su ovde svi legalisti, ali realnost je malo drugacija. Neprestana pljacka softverskih kuca - pogotovo audio softvera - je toliko bezobrazna da ljude tera da preokrenu njihov softver. To uglavnom rade sami zaposleni u tim firmama, jer su njihovi proizvodi najbrutalnije exploatisani, na stetu i korisnika i programera. Svaka cast programima tipa Omnisphere, koji su detaljno izradjeni, ali da mi po sto puta prodaju isti program u raznim 'paketima' i sa raznim 'presetima'... A tek o hardveru i da ne pricam... Dodje mi da kradem uredjaje i delim sirotinji. Mislim, pogledajte nesto tipa behringer mixera... Odose regleri za mesec dana. A dalo se para. A korg? A M-Audio? NUMARK ?!?! Imam primera da pisem do sutra !!! Ovo je offtopik, moglo bi u zasebnu temu, ali kao sto rekoh, ne bi trebalo da se protivim volji admina da ima legalisticki forum. Ovo je samo izliv mojih frustracija
sve stoji u pravilniku o pirateriji.
svi ste ovde jer ste pri registraciji prihvatili uslove foruma.
ukoliko se nekom ne svidja kako radimo, niko ga ne tera da se registruje.
moderatori su tu da pomazu ali i sprovode red i upotrebljavaju disciplinske mere ako je to potrebno, ne vidim gde je tu cinizam.

pozdrav
lesha is offline   Reply With Quote