View Single Post
Old 01-11-2008, 03:16 PM   #14
Max
Pro Member

Default Re: Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski)

Hajde dobro .... posto vas obojicu znam , necu ozbiljno da nastavljam ovu temu , mada iza svog misljenja stojim ......

Ako okacis nesto , valjda to uradis da neko nesto prokomentarise .... kad ja okacih par stvari , nekome se svidelo a neko mi dade svoje negativne
komentare ....

Tada je Da Bear takodje prokomentarisao u blago negativnom tonu , medjutim ja sam to shvatio konstruktivno .....

Po meni .... postujem vase misljenje ali ne stojim iza toga . Pesma nije niti Hendrix niti White stripes , niti novi pravac muzike . Naravno da moze tako , a moze i bolje . Okacih ko po mom misljenju to radi bolje i nije sramota staviti to ispod tvoj mixa i uporediti i ispraviti ono sto si uradio .

Doktora ima puno , ali je svako specijalista u svom domenu , tako da ne zna svako sve , a Oggy ju koji ume da uradi aranzman .... i to dobro , ovo jednostavno nije pravac u kome ima previse iskustva , sto ne znaci da nece imati ako nastavi da radi pesme u ovom zanru . Mozda Darko Dimitrov ne zna da uradi nesto drugo sto Oggy zna , pa bih Darku svakako poslao mix i veruj mi da bi on i te kako seo i stavio to u svoj Logic , i popravio ono sto misli da treba i ono sto je u njegovom mixu losije .... to se zove proces ucenja

Ne mislim da se usrao topic , ne mislim da treba svakome po svaku cenu govoriti da je sve do jaja jer u tom slucaju napretka nema ..... Niko nije uradio savrsen mix ili aranzman .... a niko i nece .... treba se samo truditi da rad bude bolji ..... a to se postize pozitivnim i konstruktivnim shvatanjem kritike , narocito od ljudi koji su ozbiljni u onome sto rade .... ili jednostavno izignorisati iste ...... stvar izbora

Po meni bi usran topik bio , kad bi sve rekli .... ovo je vrh , od ovoga ne moze bolja , bravo svaka cast ..... e to je usran topic ......

A u sustini , rad sam i poslusao zato sto Oggy lepo radi , inace retko slusam radove na Rumskom ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote