View Single Post
Old 01-11-2008, 01:48 PM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski)

Da sada ne bih kvotovao u beskonacno...
Ne bih voleo da me bilo ko pogresno razume, jer se i meni dopada kako Dimitrov radi, ali da sam mislio da nekog "stizem" ili "jurim", bavio bih se atletikom ili automobilizmom, a ne muzikom

Pesmu nismo radili "za neku priliku", nego smo je uradili takvu kakva jeste, zato sto nam se u tom momentu tako desila, htelo nam se, moglo nam se i uradili. Snimljen spot za nju, a posto je u toku radijski festival, eto malo da se i reklamira...
One dve pesme sto je Max okakacio, super zvuce, ali da sam hteo da ova pesma zvuci tako, ja bih je tako i uradio, ali nisam jer smo zeleli da nasa pesma zvuci bas ovako kako zvuci Ostalo je jos dve pesme do zavrsetka albuma, pa kada se pojavi, imacete prilike da cujete da se sve poprilicno razlikuju medjusobno jer svaka je radjena ne "za trziste", vec "za tog koji je peva" i svaka jedna od tih je do sada nagradjivana, barem po jednom (osim ove, naravno... ).
"Ovo" ili "ono" "nesto" su prilicno apstraktni pojmovi koji se koriste u "modernom show-biz poslovanju", a vreme sve najbolje pokaze
Na kraju, nije ni bitno. Da nisam zadovoljan, ja ne bih ovo kacio u javnost, ne bih pustio na festival, CD... Ali jesam i zato sam to podelio sa vama

Hvala vam na izdvojenom vremenu i komentarima

p.s. mp3 nisam okacio zbog nekih propozicija gde u javnosti sme da ide samo mp3 sa "maskom" radijskog festivala, pa ne bih da se glupiram, kad vec ne moram. Mislim cak da ima mp3 sa sajtu radio "S"-a.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote