View Single Post
Old 01-11-2008, 03:57 AM   #194
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Sa ovim zadnjim je sve receno... Btw, i ja se nesto zaludeh sa ovim youtube-om, ova dva klipa su isto zanimljiva...

Vrhunsko poredjenje

"Tuzna pesma na sto nacina svetom putuje", evo jednog od njih...

Quote:
Originally Posted by Lacky
Ja sam u Aprilu slusao od kvalitetnih ljudi (mislim na ekonomiju) da ce na jesen doci do svetske ekonomske krize ako nebude pameti politicara da se na vreme reaguje(naravno nije je bilo). A kao drugo, "ali ne mogu" je sustina price. "Oni tamo" mogu, i to je njihov kvalitet. Da su ovaj svet vodili mudriji, daleko bi drukcije izgledao. Mozda jos uvek nebi otkrili tocak, ali bi mozda bili zadovoljniji. "?"
Eh, svet je na bolje uvek vukla nekolicina ljudi, dok su svi ostali ili klimali glavom ili ih ismejavali u pocetku, da bi nakon desetina, pa i stotina godina, poceli da ih velicaju... Danas da pitas nekog klinca sta je Ajnstajn pronasao - svako ce ti reci na prvom mestu "atomsku bombu", po cemu je DaVinci poznat - po Bona Lizi () (doduse, sad ce pre da se vezu za DaVincijev kod), a to sto je covek sebe mnogo manje smatrao slikarem nego necim drugim, to je nesto drugo...