View Single Post
Old 01-11-2008, 02:15 AM   #192
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Kad spomenu mazanje majoneza na glavu, odmah se setih Milana Tarota... Eto, inace dobar primer sta sve ljudi gledaju i cemu veruju, verujem da ni sam taj Milan nije imao blage do koje mere to moze da ide, nasao covek zanimaciju, a usput i zaradi koji dinar... Sto se teme tice, istina, u svakom slucaju, svako ima pravo na svoj izbor, i to na kraju krajeva treba postovati. To da li je taj njihov izbor ispravan ili neispravan - to nije moja stvar (), uglavnom mi je islo na nerve to sto se "strucnjaci" predstavljaju kao strucnjaci, a kvalitetni ljudi potiskuju kao "neprofesionalni". No, i ta "masa" je shvatila neke stvari, ali ocigledno ne dovoljno, a kad vec neke stvari ne mozes da menjas, bolje makar sacuvati zivce za neke druge koje mozes, tako da, moj izbor je cuvanje zivaca... Di bi mi samo bio kraj, da se prijavim za Zvezde Granda, lomim chashe uz Slinana Sakica i svake subote na splavu shljepkam guzice sponzorusa uz Eru Ojdanica, ali ne mooogu...