Quote:
Originally Posted by shigumicu
Ja imam dual boot sistem XP i Vistu 64. To za latencije je istina. Na latenciji od 10ms ja jedva uspevam da pokrenem tri kanala (koja krce) na kojima je insertovan recimo neki line6 plug in amp simulator, dok na XP-u sa istom latencijom i istim plug in-om pokrecem i preko 10 (bez krcanja). Sto se ostalog tice mogu reci da mi je vista mnogo brza i komfornija za rad od XP-a. Koristim Sonar 7 i neke plugove koji rade u 64 bitnom okruzenju (sonox, sonalksis, kjaerhus, ik multimedia itd, dok wawes-i na zalost ne rade pod 64 bit.) I zaista mogu reci da to sto radi radi sjajno, sem latencije, ali se nadam da ce i to resiti .... valjda  .
@psionic
Ajde molim te, ako znas, gde se to optimizuje latencija u Visti da nam kazes, jer mislim da bi to mnogima koristilo  .
|
Ja sam isto probao to sa dualboot-om, ali to kod mene nema sanse da radi? Instalirao sam Vistu na 2 nova harda u raidu. A na starom hardu sam ostavio XP. Ali bilo koji od ova 2 OS-a da pokrenem onaj drugi mi zashtopa? Kako onda stoji stvar sa 32 bit Vistom?