View Single Post
Old 28-10-2008, 08:01 PM   #2
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Produkcija razlicitih zanrova

Pa znas kako! Zadnje vreme najvise radim komercijalnu muziku (sta god to znacilo) a tu i tamo uradim neke projekte drugih zanrova obicno sa ljudima sa kojima se i durzim (zadnja tri albuma van estrade koja sam radio su Pavle Aksentijevic, grupa Trigger i Konzilijum Branka Trijica). U principu kada radis nesto (ajde da kazem sto neradis cesto) onda i potrosis mnogo vise vremena na takav projekat. Ali isto tako je prirodno da postoje neki zanrovi koji ti vise ili manje leze.
Generalno gledajuci ono sto meni (po mom nekom licnom osecanju) nekako najvise lezi je (tesko je to definisati ali ajde onako grubo i uopsteno receno) neka tvrdja Pop produkcija do mekseg Roka, e pa to negde izmedju opet sta god to znacilo. Mada ja nekako nikada nisam voleo podelu muzike po zanrovima, ali izgleda da je neka uopstena podela neminovna radi lakse komunikacije medju ljudima.
Sto se tice prebacivanja(kada se rade razlicite stvari u isto vreme) nekako sa tim nisam imao nekih problema. Veci su mi problemi bili da se prebacim u komunikaciji sa razlicitim ljudima.
LACKY is offline