Re: ADAM A7 ili ???
ne.. naprotiv.. bitno je da ima shto bolji vremenski odziv... da verno prikazuju tranzijente.. bar po meni.. iskreno, meni lepshe padaju i malo svetliji zvuchnici.. takav sam.. ranije radih na p22, i ono bio sam lud za njima.. medjutim posle opet posle slushanja raznih adama, pao mi mrak na ochi.. ni p11a mi nema dovoljno bassa.. pravog i zdravog bassa.. (iako je mala soba bila).. zategnut je nekako.. nikad nece zvuchati muljavo, iako to zapravo jeste.. o a7 da ne pricham.. josh je zategnutiji..
evo, ortak je moj (peter the great) uzeo a7mice.. i kaze da je zadovoljan.. to je njegovo mishljenje, koje poshtujem.. a ovo je moje..
btw, visoki i srednji na art tweeterima su mi neprirodni jednostavno.. to je josh jedan minus za adame, sa moje strane.. sad, mozda cete reci da sam staromodan.. navikao na neshto drugo.. al nisam u fazonu "samo paper coned je dobar drajver"
pozdrav
edit: ja rekoh da necu o tome.. a ti me navuche.. znam da se mnogi nece sloziti samnom, ali lepo kazem.. ovo je moje mishljenje..
|