View Single Post
Old 28-10-2008, 08:31 AM   #27
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: DIY balansirani Switchbox

Quote:
Originally Posted by milanCHE View Post
sjajno!
a propos teme:drugaru je iz nekih da..aavno ručno radjenih kutija ostalo oko 2m nekog ezoteričnog kabla(srebro u teflonu,ako nisam sad ne?to lupio ,tako sam ga razumeo).e,sad,čovek je nameravao da napravi neku ovakvu spravicu ,ali sa switch preklopnik-om,mono switch-om i svim inputima i outputima na prednjem panelu i sa combo(xlr/trs "neutrik"konektorima)umesto odvojenih xlr i trs-ova.najveći problem mu predstavlja lemljenje tog kabla,a čovek je "manijak" i hoće da posao odradi do perfekcije(ka?e u zezanju:"da ispratim signal kako i dolikuje") i zanima ga čime bi mogao dotični kabl da zalemi?ili da kupi neku malo kvalitetniju "ovozemaljsku"varijantu?..

poz

Ha... preklopnik... tako se zove ... combo najverovatnije nece naci jer sam ga ja cekao i trazio mesecima i na kraju su mi rekli da nema vajde od toga... mada mozda se nesto promeni... a mora da pazi i na prostor jer ne znam gde bi mu sve stalo na prednji panel... sto se tice lemljenja javice se vec neko strucan da objasni jer ja...khm... pa recimo da mi malo fali do amatera

Pozz