View Single Post
Old 28-10-2008, 04:00 AM   #25
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: DIY balansirani Switchbox

Evo nekih slicica od spravice koju sam napravio... u pitanju je Switchbox i ima jedan ulaz (TRS) a tri izlaza (TRS, XLR i cincevi), izlaz se bira preko selektora na prednjoj strani. Vrlo prosta a meni izuzetno prakticna sprava jer vrlo brzo mogu da biram koji ce zvucnici da mi sviraju...
Kutiju sam kupio gotovu i izbusio je sam ( kakva je to zaje*ancija bilaaaa, inace kutija je aluminijumska), svi konektori pozadi su Neutrik, kablovi su oklopljeni mikrofonski kupljeni u Radio klubu kao i "selektor" (jbg rano/kasno je ne mogu da se setim kako se to zove). E onda sam kutiju odneo kod prijatelja koji radi sito stampu i odstampao sve sto treba ali na cirilici (prvo je sve napisano latinicom na engleskom pa je promenjen font u cirilicni) pa je ispalo zezanje... ... bar niko nema istu spravu skroz je autenticna

Dakle evo ga doticni DIY Switchbox

... crevca... bogata unutrasnjost... zalemljeno od strane moje malenkosti (prosto se ponosim sobom ... i predsobljem ...)

Name:  DIY Switchbox 1.jpg
Views: 282
Size:  54.7 KB

... Zadnja strana... kao sto rekoh sve je Neutrik...

Name:  DIY Switchbox 2.jpg
Views: 274
Size:  73.8 KB

... i najzad... DIY Switchbox (kao sto lepo i na njemu pise), postavljen na svoje mesto...

Name:  DIY Switchbox 3.jpg
Views: 278
Size:  41.5 KB

Ajd' pa Pozz