ja nisam uopshte bio neraspolozhen/negativan u ovim komentarima. samo mi ne ide upotreba smajlija u online komunikaciji.
realno, ovo je bila najbolja radionica do sad i kapiram da je najvishe ljudi pohvatalo neke stvari. meni je samo zhao shto nisam imao ni 5 min vremena da bacim oko na moricovo predavanje i da prochachkam malo sint.
hvala puno artistu (drago mi je da konachno u novom sadu imamo prodavnicu audio opreme sa osobljem koji su pre svega normalna i kulturna ljudska bica, a uz to josh zhele i da pomognu i saradjuju), chika moricu i svima koji su bili.
mi (pricham u ime 29524) do marta ovakve radionice verovatno vishe necemo organizovati, a za mart spremamo jedan ozbiljan projekat (u obliku radionice) o kom cemo vishe kada se dan odigravanja priblizhi. ovo ne znachi da necemo vrlo rado pomoci ako se neko drugi odluchi da organizuje neku radionicu.
inache, crna kuca 13 je kulturni centar. to znachi da je tamoshnja ekipa vrlo raspolozhena za saradnju oko organizacije bilo kakvog edukativnog/zanimljivog/korisnog dogadjaja. ako imate bilo kakvu ideju i dovoljno zhelje za njenom realizacijom, slobodno ih kontaktirajte preko majspejsa ili mejla (svi podaci su na sajtu
http://ck13.org/).