Thread: Waldorf Blofeld
View Single Post
Old 24-10-2008, 06:46 PM   #167
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Default Re: jos jedan demo sa gearslutza

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Poslao sam im i moje demoe i odusevili se, sad ce ih postaviti na matrix synth blogu
Oni ce da posalju matrix-u, a to je 1 batica koji vodi svoj blog. Mozes i sam da mu posaljes uvek kad imas nesto interesantno i on ce da okaci. Ja mu uvek saljem, a i da ne saljem, on je uradio subscribe na sve moguce kljucne reci u vezi sa sintisajzerima i ne promakne mu skoro nista.

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
bolje bi bilo da Waldorf stavi te tvoje demose na svoj slu?beni Waldorf site pod "products", jer su 5 puta bolji od svih onih koje im je radio onaj Stefan Tippler. tu bi ih stvarno ljudi vidjeli i čuli. matrix je malo nepregledan i anoniman.
Jeste nepregledan, ali samo ako ga ne pratis redovno A inace, hvali se da mu je velika posecenost. Ne bih rekao da je anoniman...ima ceo matrixsynth community koji prati taj blog i ucestvuje i na njegovom forumu i bla bla...

A sto se Waldorfa tice, ni meni nije jasno zasto im nije u interesu da objavljuju kvalitetne demo-e koji urade *zadovoljni* korisnici. I Clavia je u tom fazonu...ako dobijes bilo kakav response tipa "e ok ti je ovaj demo" mozes da se lupas po guzici od srece.
fischek is offline   Reply With Quote