View Single Post
Old 23-10-2008, 12:19 PM   #3
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: TrueImage problem

Prvo je formatiran disk (i to sam debilno uradio tako sto sam pustio da krene nova instalacija win-a i kopira pojedine fajlove, koje sam ja posle obrisao preko BartPE-a), tad je verovatno jos nesto pisano u mbr , zatim sam raspakovao arhivu, i normalno explorer nije radio. Kako bih mogao da koristim komp ovih dana, i dobio info sta da radim, isao sam preko te kopirane instalacije sa popravkom sistema koristeci Win XP disk. Interesantno je da mi uvek izbaci gresku "fajl nije pronadjen" kada pokusam da pokrenem 16-bitne programe sa C: diska, dok sa bilo koje druge lokacije programi rade. ;-)

Koliko sam skapirao, glavni problem je u tome sto ja nisam backup-ovao MBR zajedno sa podacima. Sve jedno, podaci su dobri, i sve ostalo sem MBR-a je tu. Jedino logicno resenje mi je popravka MBR-a ili upisivanje starih podataka u MBR, ako negde mogu da se nadju.

Uradio sam ovu proveru win fajlova, ispada da je sve ok posto mi nakon provere nista nije trazio, ali to je i logicno, posto je on upisivao njegove izvorne fajlove kad sam koristio opciju repair sa instalacionog diska.

Last edited by dexyco; 23-10-2008 at 12:31 PM.
dexyco is offline   Reply With Quote