Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Koliko nagovestaja je adminu i moderatoru potrebno da skapiraju da neko detinjasto iz dokolice spamuje forum?
|
Svi mi sve znamo jos od prvog njegovog posta, ali neka ga jos malo dok ne pocne jako da truje
Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
mislim kapiram da se mozda zabavljate uz ovo (?),ali ljudi... :-S
|
Pa nema bas mnogo zanimljivih dogadjaja na forumu ovijeh meseci....
Iva...
Lepo je ovo sto si okacila.
Lepo u smislu da je lepo videti da se neko trudi. Licno mislim da tutorijal ne moze nekome objasniti kako da uradi "dobru" pesmu, ali ostavljam kao mogucnost da gresim.
U tom slucaju, bilo bi lepo da ovaj text na engleskom prevedes na jezik razumljiv vecini jer bi se u tom slucaju mogao staviti kao "sticky" u tutorijale, pa bi mozda nekome nesto i pomogao.
Sto se tice "komercijale"...
Muzika MORA da bude komercijalna jer u suprotnom niko ne bi cuo za nju (prvi preduslov "komercijalizacije"), a takodje autori muzike ne bi mogli da zive ako ne bi postojao "komercijalni" momenat u njihovom bavljenju muzikom, tzv "isplata za njihov rad" (drugi preduslov...). Ako tako posmatramo na stvari, svaka dobra muzika je komercijalna. Ima i lose komercijalne muzike, ali to nije tema. Za muziku koja nije komercijalna postoji uzasno jak razlog, a prvi u nizu je taj da verovatno to niko ne zeli da slusa jer ne vredi k....
Ovde postoji tendencija da se lepe etike "komercijalno" i "nekomercijalno" kao sinonim za "lose", odnosno "dobro", a svi prevazilaze cinjenicu da ti "nekomercijalni" umetnici ili albumi zarade vise novca od bilo kog narodnjaka ovde, sto bi u toj analogiji dovelo do konstatacije da su nasi turbo-folkeri prilicno "nekomercijalni" (citaj "dobri"), sto nije bas slucaj, slozicete se, zar ne?

Elem...
Prevedi ti taj text, ne bilo ti zapovedjeno, pa da ga okacimo negde gde ce ljudi imati priliku da ga lakse nadju