View Single Post
Old 20-10-2008, 11:21 PM   #1
Sokarelo
Banned

Default хармоника проблем

надамсе да ће ми неко помоћи пошто имам проблем са звучном картом марке ему 0404 усб.у питању је екстремна фајвајер картица коју сам купијо пре месец ипо дана у кладову код мог шурака.он је сњом доста лепо снимао и куне мисе у децу да је била исправна.али не лези враже.кад сам је донео код куће и повезао на компијутеру тео сам да убодем хармонику у њу пошто имам озвучену далапу шесторедну .е сад ме интресује де сам погрешијо пошто нина звучној карти нина компијутеру немам никаквог звука. дакле овако сам урадијо како ми је шурак преко телефона објаснијо;укључијо сам компијутер затим укључио
картицу у компијутер преко оног њеног уезбе кабла онда сам убацио цд од картице и притиско некст некст док није компијутер завршијо.па сам га поново угасијо и упалијо тако ми шурак реко валда ме не завлачи нешто.онда сам спојијо звучнике позади на картици и пустијо неку музику са комјутера и лепо се све чуло.али кад сам тео хармонику да укључим нема нигде звука пробо сам и други кабал за армонику али опет исто ништа.где сам погрешијо.молим бога само да ми је хармоника исправна,јебемти звучну куд сам је и купијо
хвала ко ми одговори
Sokarelo is offline   Reply With Quote