Quote:
Originally Posted by slowstar
Neverovatno je na koliko nerazumevanje nailazim ovde na forumu
(...)
ne hvalim "jabuku" nego MPC, koji NEMAM, a osnovni problem u losem timingu kod apotekara je sam operativni sistem (windows, vista) a ne sam P.C. hardware
|
Evo, kao običan dugogodi?nji korisnik raznoraznih digitalnih sokoćala ja se potpuno sla?em sa tobom. Dodao bih samo jo? da svaki vi?enamenski operativni sistem pati od sličnih boljki. Naravno, neki takvi OS su bolje osmi?ljeni od drugih, ali svi se stalno brinu: "da li je vreme za update, koji je uop?te datum, aha, Sloba je isključio notifikaciju vremena u taskbaru, znači da mu ne treba, nema veze, odoh da klokujem pa ću da se vratim za deset minuta da proverim. 1...2...3...4..."
Jeste da je ovo dečji pogled na svet računara, ali vi?enamenski računari (čitaj: operativni sistemi) se i prave za manju ili veću decu. I naravno da će MPC i slične jednonamenske sprave sa idiotskim umom (bez negativnih konotacija) biti superiornije u onom domenu za koji su projektovane.
Quote:
Originally Posted by slowstar
sto kaze A.C. Clarke, dok ne dodju pravi vanzemaljci, nece postojati savrsene masine...
|
Najbolje bi bilo da vanzemaljci dođu i objasne nam kako da koristimo mozak. Naučnici (ovi zemaljski) ka?u da koristimo manje od 10% istog. Zapravo ni oni ne znaju čemu slu?i onih 90%. E, za to nam trebaju vanzemaljci. Onda ćemo valjda shvatiti i čemu slu?i MPC. I Windows Registry, oba?ka.
Pun pozdrav,
Vasa