Quote:
Originally Posted by slowstar
Sto se iPODa tice, samo nepazljivo rukovanje moze biti uzrok nepravilnostima u radu. Licno sam svoj iPOD poklonio, posto me format mp3 nervira, ali obracam paznju, da u programu iTUNES treba OBAVEZNO iskljuciti sinkovanje sa iPOD-om, i to ce drasticno da smanjivecinu problema. Kao sto kaze Da Bear, znam ljude koji ga imaju godinama (i flash, i Hard disk modele) i NIKO nije imao probleme, za koje ne tvrdim da uopste ne postoje, ali sto kaze A.C. Clarke, dok ne dodju pravi vanzemaljci, nece postojati savrsene masine...
Sve najbolje svima, srecan rad!!!
|
Nema to veze sa time... Rukovao sam sa njime ultra pravilno, nije mi ispadao na pod itd... Isto tako pre par meseci drugaru se tako zapucao I-pod od 160 giga, i uspeo je preko restore-a da ga vrati, ali naravno bez 150 giga fajlova, koji su zauvek nestali

Nema veze to sa rukovanjem vec sa kontrolom kvaliteta, a pitajte Morica kakve je probleme imao sa novim MacBookPro kupljenim u Americi, ekran se gasio "iz chistog mira" dok komp radi, chovek je poludeo od toga sa razlogom... A chuo sam i za dosta sluchajeva kvarova novih I-pod touch starih mesec dana... Apple nije vise ono sto je nekad bio i to je fakat. Juche mi je prichao druigar (koji je otprilite Slowstarova generacija) koji je kupio jos 80-ih Mac-a za 10.000 maraka, doneo ga kuci, upalio i nista. Ne radi... Odneo ga za BG, ovi ga otvorili i kazu matichna ne radi. A nije upaljen ni jedanput... Jeste da ima i hiljade zadovoljnih juzera ali ima i hiljade jako nezadovoljnih...
I da, I-pod chita i wavove, nisi ga morao poklonoto zato sto ne volis mp3