Quote:
Originally Posted by Tribal_kg
Jel si konkurisao sa tim remixom? Ja se nesto razboleo, posle mi se nije ni radilo.. Imam 3-4 verzije koje sam zapoceo ali nisam dovrsi.
Skidam posle pa cu bacim koment. 
|
ma nem pojma.. ja pre par nedelja kao kreno neku sintetiku da nabacim.. al mi nestala struja.. a i nije mi se neshto svidelo..
juche (danas)

neshto razmishljao.. kao aj skroz da je izmenim iz korena. puknem autotune na refren, pitch kao da odradim terce, pa autotune preko toga.. na bassu odsvirao glavnu liniju.. i setim se pesme koja ide iz A.. i kao u jbt kako bi aaaaa uletelo na refren..
ostalo je istorija hahahahahha.. poslao sam im, al je konkurs prosho pre 10 dana valjda... ma nebitno mi je skroz...
Quote:
Originally Posted by cAAc
ne mogu nikako da se slozim sa tobom ,Timbe inace zvuci 'trapavo' ali mu to nikako nije minus vec veliki plus ,a originalna zika ..sta da kazem osim ..kstra! i jedna mi je od omiljenijih domacih stvari .
Heat- Ocekivao nesto slicno kad ono kao zivi bubanj ,gitare ..kul skroz ,interesantno ..ne bih je poredio sa orginalom ..jeste da nema 'kilo basa' al je legla
|
ima taman dovoljno bassa za bluzrokrep..
shto se samog timbeta tiche, meni se djasvi taj tip repa.. lezi mi jednsotavno.. a flow mu je skroz laid back.. sheta po bitu levo desno napred nazad..
Quote:
Originally Posted by Everlast
na kraju pesme je ozone jel tako?  gde je taj bambi  
|
negativno. na kraju pesme mi pukla zica.
poz
hvala svima na komentima..
btw, iva drago mi da ti se djasvi..
pusa