Re: shta radite kada.. Moan zone :)
@eeva: ti si skroz upravu, al ti i ja se kapiramo bolje od ostalih ljudi pre svega zato shto smo drugari. ima ljudi sa kojima se ne kapiram iako rade muziku, i iako su mi najbolji ortaci.. npr, ruda (soundless) je u fazonu.. ubaci mi dz dz dz dzdz dzz dz dz u strofu.. da bude taj ritam.. ja odradim same drumove u tom ritmu.. i on kao.. da al sam mislio na elektrichnu gitaru.. pa reko jbg nisi mi dao nikakvu melodiju.. shta god da sam odsvirao na bassu/gitari, nije mu se svidelo.. i na kraju odsviram ono shto sam prvi put, i to mu se svidi..
problem kod ljudi je shto ni sami ne znaju shta zele.. i kad im dash ono kako oni traze, uglavnom im se ne svidja jer ipak imaju dovoljno sluha i zdravog razuma da skapiraju da je loshe..
@maiv: naravno da postoji poboljshanje kod pevanja.. jer po prvi put chuje kako neshto treba da zvuchi, i ne slusha samo zvuk iz glave.. tako da zna koji su problemi.. kada pevash uz taj glas (snimljen pa kroz melodyne), i pevash kako si navikao, provalicesh da je disonantno.. i onda cesh znati tachno kolko mashish.. i to cesh znati i za sledecu pesmu..
sve je u iskustvu.
@retroman: daj ajnshtajna sa violinom, ipak je to njegov instrument.
poz
|