Quote:
Originally Posted by Max
Bitlsi su za svoje vreme bili potpuni astronauti i novih prilaza u produkciji i aranzmanima , malte ne svemu ..... po meni , pogresna analogija 
|
Ne razumem za?to je ta analogija pogre?na. Ljudi su prosto svoje ideje ostvarivali na tehnici koja im je bila na raspolaganju u trenutku kada im je dunulo da snimaju. I bilo im je va?nije da zabele?e te ideje raspolo?ivim sredstvima nego da čekaju da majstori pove?u "bolju tehniku". To sam hteo da ka?em (pa sam i rekao).
Samo sam u tom smislu pravio analogiju između Bitlsa i bilo kog lika sa foruma koji bi da snima neke svoje pesme kod kuće. Dakle, moja analogija ne stoji utoliko ?to Bitlsi
nisu snimali kod kuće (mada su mogli da se otvore za kintu za svoj studio), ali to je potpuno van onoga na ?ta sam ciljao.
Dva posta unazad sam napisao ?ta mislim o lo- i hi-end radnicima. Jedino ?to sam propustio da ka?em je da budala ima u svakom od ta dva tabora postoji gomila budala, ali i podosta suvislih ljudi. Najgori su oni koji bi hteli da posle ulo?enih 200? dobiju instant rezultat "do jaja", ne shvatajući da se do takvog rezultata ne dolazi ni posle ulo?enih 100K?. Ali ne pričam o njima, uostalom niko ne mo?e da zna da li je sagovornik budala ili prosto nije upućen dok ne porazgovara. Zato valjda slu?i forum.