View Single Post
Old 16-10-2008, 01:00 AM   #9
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: shta radite kada.. Moan zone :)

pa jesam se osetila prozvanom

jer kapiram da je bilo momenata, zato progovorih...kao npr ..recimo,koliko mi visoke note e piana idu na proklete zivce kao i svi vestacki zvuci koji imitiraju klavir (subjektivno,ok,ovo je subjektivno)..to ne volem da cujem nikako...i ti ne mozes da razumes zasto,ni ja,al eto dobijem popizditis kad cujem taj zvuk...dozvoli da zbacim to sa grudi jahsjashakjshjaweywu

dalje da rasprsim frustracije...
selemifaksujebenopancevodeckomiujebenojamericijebe nosamdekintiranaifrustrirana
i tako to.

ps. za maraju keri jesi i ti to rekao,al nema veze ...nisi me iznervirao nit zbunio..i razumeli smo se,sto e najvaznije..

pusa

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
hahahahah al pazi.. sve si ti upravu.. ne baratamo struchnim terminima, al jbg.. kazemo ono shto chujemo.. ja bar kazem da stenjesh ako stvarno zvuchi tako.. trudim se da ti objasnim shto vishe, al uglavnom se pokopchamo.. nisi skroz skapirala post.. ja ovde nisam spominjao "THE KLAVIR" incident il nishta slichno.. jer se ti i ja kapiramo kolko tolko.. nadam se da se nisi osetila prozvanom jer mi to stvarno nije bilo ni na kraj pameti.. e kad neko kaze da hoce da zvuchish ko maraja keri, to je vec kretenski.. ako sam ja to rekao, rekao sam nakon shto si snimila da me podsecash na maraju keri, jer si imala tako prshtav "breathy" glas ko ona..

mislim, kapirash me.. jedno je to, a drugo je ovo kad se prave pametni i hoce deo mene, al nece bash taj deo.. a ni peti.. pa na kraju kad iskopirash njegovu melodiju, onda kaze "to je to".. jebem mu misha bash..

al ok.. ovo je moan zone, tako da zbaci sve shto ti je na grudima..

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote