View Single Post
Old 15-10-2008, 05:56 PM   #173
Estbam
Junior Member

Estbam's Avatar

Default Re: Imam jedan problem

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Nemam na cemu, moram sve da instaliram, nisam radio nikakvu muziku, iz najrazlicitijih razloga, ima pola godine - godinu.

Videcu za dan dva da osposobim masinu koliko - toliko.

Sto ti nama lepo ne obajsnis ovde sta i kako radis (osim ako nije tajna), nismo mi nepismeni ovde.
Pa, prvo, nameravam da uradim sada ozbiljno, ono što sam dugo isprobavao: da pripremim "tablu" (=školsku tablu) na kojoj ću ocrtavati trenutne postavke zvukova u miksu (=stereo polju), i na drugom zidu postaviću šablon,- o kome ću malo više da objasnim kasnije, jer taj šablon ima veze sa praćenjem signala kroz program, signala koji prolazi kroz zaista mnogo efekata, da bi mogao posle svega da sagledavam ,,odjednom'' kuda taj zvuk ide i šta bi još mogao da učinim sa njime. To je zato što do sada postoji problem da pratiš zvuk kuda si ga sve provlačio, te zbog toga dolazi do opterećenja u svesti, pokušavajući da se setiš nečega itd. Dakle, stvar je samo u šablonu koji je identičan programu u računaru; i stvar je samo u tome što je monitor toliko mali pa ne možeš dovoljno strpljivo da prelaziš tamo-vamo da bi sagledao svoja podešavanja, tako da šablon rešava problem.

Last edited by Estbam; 15-10-2008 at 07:41 PM.
Estbam is offline   Reply With Quote