Quote:
Originally Posted by Oggy
Prethodni thread je obrisan zbog explicitnih pretnji. Ovde su obrisani postovi koji sadrze pretnje, a sada cu ga i zakljucati jer ovo nije mesto na kome se moze komunicirati na takav nacin. Ako je neko prevarant, to svakako treba reci, ali koristiti forum za pretnje, to vec malo teze. Postoje institucije nadlezne za to, a sto se mene tice, igrajte se mafijasa, radite sta zelite, ali ne ovde.
|
Izvinjavam se što pišem u zaključanoj rubrici. Znate da nemam taj običaj.
Hoću da kažem samo da sam davno i više puta skretao pažnju na prevare i pokušaje prevara na forumu. Ako je stvarno neko uradio tako nešto, onda to treba da se zna, teme ne trebaju da se brišu, a uslov da ne budu obrisane je taj da budu pristojne i bez pretnjii. Razumem bes i ljutnju i to ne samo zbog izgubljenih para, već i zato što je neko dozvolio sebi da o nekome razmišlja kao ovci za šišanje. I sam sam se našao u takvoj situaciji i osećaj mi je poznat.
Ipak, treba obuzdati strasti i problem izneti pragmatično i argumentovano... hladne glave.
U ovom slučaju očekujem da se Master javi, objasni i reši stvar. Žao mi je što čujem ovo što čujem. Ukoliko je neko nešto izmislio, ili ako nije bilo loše namere, čovek će se javiti i objasniti, a ako se ne javi, jasno je šta je u pitanju.
Ljudi treba da znaju sledeću stvar:
-Forum nije odgovoran za oglase, ponude na p.m. i slično, kada su ovakve stvari u pitanju, jer oglas može da stavi svako. Da bi znali da je neko prevarant, pa istog sprečili da se oglašava, prvo mora nekoga da ispali, a onda je kasno!
Ukoliko vas je neko prevario, pišite o tome (ALI BEZ SUVIŠNIH EMOCIJA), jer ako ne pišete, taj neko će sutra da prevari još nekoga.. Oggy-ja, Maxa, mene... bilo koga. Znam ljude koji su prevareni, a ćute (što je njihovo pravo), ali... nije sramota biti pokraden, sramota je pokrasti nekoga!!!!
P.S. Oggy, ako misliš da treba, moj post slobodno obriši... jer... TEMA JE ZAKLJUČANA.