View Single Post
Old 13-10-2008, 12:35 AM   #2
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Idemo ispochetka

ma bre.. prodao mi je pojachalo za zvuchnike.. 400 eura.. nije hteo da prebroji, rekao je da veruje, jer ako ga zajebem da nece biti dalje priche izmedju nas.. pa sam ga onda zamolio da prebroji.. garantovao je da je sve uredu, ali ga nije palio godinama.. uglavnom, pojachalo ima mali sjeb.. a ja zbog manjka vremena josh nisam zvao majstora (njegovog) koji ce popraviti pojachalo (o njegov troshak)..

shto se artritisa tiche, mogao sam da pokupim kesh.. al nisam imao od koga da kupim ono shto mi treba.. to je problem.. znali su da su jedini preko kojih mogu tako neshto da odradim..

shto se tiche moje naivnosti, veruj mi brate.. jesam mlad, al nisi svestan kroz shta sam sve proshao i koliko sam preko upoznavanja sebe skapirao kakvi su ljudi.. ako neshto mogu da procenim, to je kakva je osoba koju sam upoznao tek skoro.. shto se dokazalo tachnim mali milion puta.. takvih se budala drzim po strani, da me ne bi zajebali.. a kad zajebu nekog od ortaka.. prost odgovor: "shta ti kazem, told u so.."

poz
HeatMan is offline