View Single Post
Old 13-10-2008, 12:26 AM   #15
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Idemo ispochetka

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ima vishe telefona, istina.. ima neke samo za porodicu i neke poslovne.. isprichao mi je shta je za shta al sam ja pozaboravljao sve jbg.. ne verujem da bi vas lik zajebao za 200 eura, ipak se mnogo veca kinta kod njega vrti nego 200 eura.. a i nije takav jbg.. prichao sam dosta puta sa njim, i jbg.. nisam stekao takav utisak.. dobar je lik..

kapiram ja tvoj problem.. recicu ti samo da je mene artist jebao oko 6 meseci isto oko multicore-a.. a ja sam chekao svo to vreme sa izgradnjom studija (da bi ih provukao kroz zidove i akustiku) shto znachi da nisam radio nishta to vreme.. shto znachi shta? izgubio sam klijenata pun kurac.. nisam ni pomishljao da im pravim sranja dok Igor nije pocheo da me izbegava.. e tek sam onda ukapirao o chemu se radi i najebao im se mame, i njima i gazdi.. i sad me svi poshtuju, a igor bezi od mene ko djavo od krsta..

znam kroz shta prolazish, al ti kazem josh jednom.. udahni.. izdahni.. to su samo pare, nema potrebe praviti sranja oko para.. i takodje ponavljam, nije mirko takav..

ako greshim, prebijte i mene zato shto sam slep jbg..
Prichao si sa njime i nisi stekao takav utisak??? Sale vidim da si okej dechko al si brate naivan Ljudi se pokazu kakvi su na delima a ne na rechima Svako moze da pricha bajke al kad se dodje do momenta relnog delovanja onda se pokaze pravo lice... Sto je izgleda u ovom sluchaju ziva istina... Imao sam ja par takvih "drugova" i sve je bilo super i lepo dok mi nije zatrebala pomoc kad sam bio sjeban i da vidis kako su nestali u nano sekundi. Od tada vise ne kontaktiramo. Ne znam u kakvim je problemima Mirko i ne zanima me. Ako moze da otkuca mail pre nedelju dana znachi da nije u nesvesti A sto se Artista tiche, nije to primer za poredjenje zato sto si u svakom trenutku mogao da odesh i uzmes svoj kesh. Mi to ne mozemo vec 2 meseca i to je problem. Kapish?
silicon science is offline