Quote:
Originally Posted by HeatMan
okachi neki tvoj rad da chujemo
|
Imam gomilu eksperimentalnih delova, ništa od cele pesme nisam uradio. Samo imam jedan delić od, šesnest taktova koji se vrte, u koje sam uklopio celu harmoniju (to je krajnji rezultat istraživanja i tu sam stao); mogu to razvući i mnogo duže, ali s?mo slušanje ukrug može biti dovoljno.
Međutim, to mi je raspršeno na sve strane; moram da preporodim kompijuter, programi su mi blokirali; semplovi su negde na disketi; ali mogao bi to da sredim za neko vreme; imam čoveka za sve to u vezi kompa, i to hvala Bogu baš dobrog stručnjaka.
Naravno, dok ne vidiš nećeš se uveriti.

Ali strpljen... strpi se malo.
Moram priznati da sam se mnogo, mnogo upetljao u to; jer vidi zašto: s?m sam kreirao efekte, tj. programirao, pa sam crtao putanje zvuka na stotinu strana (i mnogo više, bez šale). Dakle, za svaki pojedinačni zvuk, u pesmi, radio sam programiranje efekta po mom izboru, a ne nekako drugačije ili gotovim pluginovima. Zato sam i dogurao do identičnog kvaliteta kakvog sam opazio u pesmama svetskog nivoa. Međutim, pošto sam stvorio sopstveni prostor i alat, nastavio sam dalje sa eksperimentom, i kreirao sam dosta toga što se u pesmama nije čulo do sada. To mogu prosto da objasnim, vrlo su ine stvari u pitanju, ali odnosi se i na dosta toga u komponovanju: imam ideja vrlo dobrih, ritmova i melodija - sasvim novo kako se nije čulo do sada, jer sam počeo da radim sa pet udara u taktu. Da ne dužim, razgovaramo o Produkciji, nebitno sada šta kreiram od muzike, ali ajde da budem iskren, ne mogu da živim bez elektro zvuka gitare

i svih ostalih, uz dobar brejk, dens ritam.

Nemoj da se smeješ.