View Single Post
Old 13-10-2008, 12:08 AM   #5
Estbam
Junior Member

Estbam's Avatar

Default Re: Imam jedan problem

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
okachi neki tvoj rad da chujemo
Imam gomilu eksperimentalnih delova, ništa od cele pesme nisam uradio. Samo imam jedan delić od, šesnest taktova koji se vrte, u koje sam uklopio celu harmoniju (to je krajnji rezultat istraživanja i tu sam stao); mogu to razvući i mnogo duže, ali s?mo slušanje ukrug može biti dovoljno.

Međutim, to mi je raspršeno na sve strane; moram da preporodim kompijuter, programi su mi blokirali; semplovi su negde na disketi; ali mogao bi to da sredim za neko vreme; imam čoveka za sve to u vezi kompa, i to hvala Bogu baš dobrog stručnjaka.

Naravno, dok ne vidiš nećeš se uveriti. Ali strpljen... strpi se malo.

Moram priznati da sam se mnogo, mnogo upetljao u to; jer vidi zašto: s?m sam kreirao efekte, tj. programirao, pa sam crtao putanje zvuka na stotinu strana (i mnogo više, bez šale). Dakle, za svaki pojedinačni zvuk, u pesmi, radio sam programiranje efekta po mom izboru, a ne nekako drugačije ili gotovim pluginovima. Zato sam i dogurao do identičnog kvaliteta kakvog sam opazio u pesmama svetskog nivoa. Međutim, pošto sam stvorio sopstveni prostor i alat, nastavio sam dalje sa eksperimentom, i kreirao sam dosta toga što se u pesmama nije čulo do sada. To mogu prosto da objasnim, vrlo su ine stvari u pitanju, ali odnosi se i na dosta toga u komponovanju: imam ideja vrlo dobrih, ritmova i melodija - sasvim novo kako se nije čulo do sada, jer sam počeo da radim sa pet udara u taktu. Da ne dužim, razgovaramo o Produkciji, nebitno sada šta kreiram od muzike, ali ajde da budem iskren, ne mogu da živim bez elektro zvuka gitare i svih ostalih, uz dobar brejk, dens ritam.
Nemoj da se smeješ.

Last edited by Estbam; 13-10-2008 at 12:25 AM.
Estbam is offline   Reply With Quote