View Single Post
Old 12-10-2008, 11:51 PM   #13
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Idemo ispochetka

Quote:
Originally Posted by karlog View Post
ok, nije video propustene pozive, sta je sa mailovima, my space komentima i pm na forumu? operisao je koleno...ok, ali zar nema zenu, cerku, komsiju, goluba pismonosu, itd...telefon, da obavesti o razvoju dogadjaja, komp, mail, da javi nekako. nego mi se javio tek kad sam mu poslao mail u kome ga razocarano molim da mi makar vrati novac...ja sam operisao obe butne kosti i oba kolena polomljena pre cetri god. znam o cemu prica ali isto tako znam koliko vremene je potrebno za oporavak u funkcionalno stanje...a da ne pricam koliko je potrebno vremena da prodje od operacije da bi mogao da koristis TELEFON!!? npr. meni je i leva strana lica bila isecena ali sam tel koristio vec posle 2 dana...
ima vishe telefona, istina.. ima neke samo za porodicu i neke poslovne.. isprichao mi je shta je za shta al sam ja pozaboravljao sve jbg.. ne verujem da bi vas lik zajebao za 200 eura, ipak se mnogo veca kinta kod njega vrti nego 200 eura.. a i nije takav jbg.. prichao sam dosta puta sa njim, i jbg.. nisam stekao takav utisak.. dobar je lik..

kapiram ja tvoj problem.. recicu ti samo da je mene artist jebao oko 6 meseci isto oko multicore-a.. a ja sam chekao svo to vreme sa izgradnjom studija (da bi ih provukao kroz zidove i akustiku) shto znachi da nisam radio nishta to vreme.. shto znachi shta? izgubio sam klijenata pun kurac.. nisam ni pomishljao da im pravim sranja dok Igor nije pocheo da me izbegava.. e tek sam onda ukapirao o chemu se radi i najebao im se mame, i njima i gazdi.. i sad me svi poshtuju, a igor bezi od mene ko djavo od krsta..

znam kroz shta prolazish, al ti kazem josh jednom.. udahni.. izdahni.. to su samo pare, nema potrebe praviti sranja oko para.. i takodje ponavljam, nije mirko takav..

ako greshim, prebijte i mene zato shto sam slep jbg..
HeatMan is offline