Quote:
Originally Posted by Oggy
Kako se kaze "Irak" ili "Iran"? ..... Mislim Saaaaleeee...
Kako rece Artur, sa tim izuzetkom da postoje i "vojvodjanske gajde", koje se razlikuju od "skotskih" konstrukciono. Kod "skotskih" se vazduh uduvava, a "vojvodjanske" imaju pumpu kojom se upumpava u meh.
I zasto ne bi kompresovao gajde? 
|
hahhaha e pa nisam bash retardiran jbg.. nego mesham jednostavno.. ne mogu da ih povezem sa imenom hahahahah..
al ne znam shto sam navalio na irske gajde, kad su shkotske.. da ga bem..
zashto ne bi kompresovao?
zato shto nema apsolutno nishta ispod njih, i same su nedinamichne.. ja mu rekao bolje stavi reverb, a on ne ne.. danas kompresujemo..
mislim, ono.. zamishljam ga kako objashnjava klincima koji hoce da budu automehanichari.. pa uzme tochak sa novim gumama napumpanim, i onda kao da ih dopumpava.. i tako 3 sata.. i kao svi gledaju i nemaju pojma shta radi (jer ne objashnjava) i nemaju pojma da gube vreme, al on je sav ozbiljan i "napaljen" da kompresuje gajde.. joooj.. samo kad se setim.. bilo je josh ispada, al nem pojma.. nishta mi nije tolko zanimljivo.. osim toga shto se u atrijumu (dvorishtu) skupljaju narkosi.. shmrkaju duvaju itd.. pa posle mi pokupimo ostatke hahaha
i pricha nam profesorka solfedja kako je nashla kesu od otprilike sto grama neke trave ispod klupice.. i da je bacila.. secam se faca svih u klasi..