Thread: Limiter?
View Single Post
Old 10-10-2008, 08:36 AM   #44
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: Limiter?

Ок "alfom?, ali, nisam postavio fajl da bi mi rekao kako si mi ga ?osposobio? za čačkanje (?polaz za dalje?). Izvini, ali bolje je da si pustio nekoga ko će to uraditi onako kako bi uradio i za sebe, makar taj neko na posletku i potvrdio tvoju procenu da mi se vi?e niko neće javiti na thread. >>
Znam, logike nema, ali i ti?ina je nekada bolji nauk od eksperimenta na brzinu. Bar meni.>>
Naravno, ?stereo interleaved? mo?e? tretirati kao stereo, ali su?tinski, reč je o mono signalu dupliranom na dva kanala. Uz to, ne očekujem da će se neko zbog ispravljanja te ?audio-krive Drine? odreći radnih obaveza, ali konatam, ako je već spreman da se o tome ovde izja?njva, onda mu je cilj da problem re?i, a ne da se ?ali na cajtnot ili op?tenarodno zauzeće.>>
Osim toga, mislim da si krajnje pogre?no procenio moje namere. >>
Daleko bilo da sam hteo da otkrivam ?čarobnu forulu? na gotovo, i od ?kolovanih otimam leba iz ruku. Uzgred, ako se osvrnem oko sebe i bacim pogled (uho) na to kako se zvukom bave ostale kolege iz novinarske TV bran?e, mislim da nemam nimalo razloga za strah. >>
?to, naravno, ne znači da ću se pomiriti sa gre?kama koje pravim. >>
Sa ili bez onih koji to kapiraju.>>
>>