View Single Post
Old 09-10-2008, 12:50 PM   #25
Tonko
Junior Member

Tonko's Avatar

Default Re: STVARALAČKA BLOKADA i moguća rje?enja

Alfom,složio bi se sa svim što si napisao.I vjerujem to što kažeš da si napisao iz vlastitog iskustva a to je ono najbolje.Nisam ni mislio da stvari stoje drukćije.Ne znam zašto si mislio da jesam.Možda sam se izrazio prepjesnički.
Ali i dalje mislim da svaki autor treba izgraditi svoje individualne kriterije po kojima će znat šta će baciti u kantu a šta neće bez obzira za koga pjesmu piše i koliko ona mora biti kvalitetna.Mislim da je bolje ako autor ima svoj vlastiti potpis(bilo to u pop mjuzi,zabavnoj,turbo folku ili bilo kojoj drugoj)normalno u granicama personalitija osobe koja će pjesmu inerpretirati.Rješenje za stvaralaštvo odblokirati je sigurno rad i samo rad svaki dan pa će neka pjesma bit bolja neka lošija ali najprije po tvojim kriterijima pa onda po kriterijima ostalih.Mislim da mi svi znamo koja je pjesma zanatski dobro napravljena a koja nije,a koja će postat hit to samo dragi bog zna.
Možda tebi zvući ovo što sam napisao "zeleno" ali ja sam ustvari tek napočetku što se autorstva za druge izvođaće tiće (glazba/tekst).2002 mi je Croatia records izdala singlicu od moga banda na kompilaciji hitova.To je moj jedini autorski uspjeh.Sviram gitaru,bas,mandolinu,klavijature.Imao sam bend,vlastitog menađera,radio gaže sa oliverom,stavrosom,ninom badrić,parnim valjkom,gulianom....i uz put pisao pjesme koje želim sada plasirati ali neznam točno kako,nisam biznismen u duši.Ako imaš koji savjet bio bih ti zahvalan.Unaprijed hvala!
P.S. što se tiće pjesme na forumu složit ću nešto drugi dan.Imam neke obaveze,Pozdrav!

Last edited by Tonko; 09-10-2008 at 12:57 PM.
Tonko is offline   Reply With Quote