Thread: Limiter?
View Single Post
Old 08-10-2008, 09:24 PM   #42
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: Limiter?

Kao peto...
...štancam i ja celu noć, montiram emisiju, tako da sam ovo dobro jutro shvatio krajnje zabrinuto. Odoše mi i oči i uši
Jeste, u pravu ste (si), preterao sam. Premodulisao sam previše, overio prilikom skidanja noisa, i tu ću ubuduće morati debelo da povedem računa.
Ali ne ide, prijatelju, ni da na snimak koji je rađen u eksterijeru (usred šume), sa bukvama, lesikom, ptičicama i vevericama koje mi žongliraju iza leđa, staviš eho. U redu, nisam napomenuo taj podatak, ali valjda bi i u izvornom snimku bilo odjeka da su postojali zidovi ili neka druga refleksna površina, zar ne?
Svejedno, ovo ne ide ovako. Okačiću vam link ka serveru odakle možete skinuti mov. obe varijante, pa vagajte malo i na osnovu videa. Mislim da bi i referentni audio-sistem tipa prosečan kućni TV aparat, koji je, bukvalno out u ovoj priči, takođe trebalo da određuje način na koji zvuk montiramo, i naravno, slušamo. Drugim rečima, zaboravite niske, držite se srednjih i kontrolišite visoke! U normalnim zemljama to ne funkcioniše tako, ali u Srbiji, nažalost, još uvek da.

Last edited by Igor; 08-10-2008 at 09:27 PM.
Igor is offline   Reply With Quote