shto se rijane tiche JEEEEJ! bar cemo moci da se smejemo, il da se samozadovoljavamo dok je gledamo.. trece mislim da nema ema ema e e e
shto se tiche bolnica i svega... meni je baba obolela od raka i tri puta im nije uspela gastroskopija, i sada hoce da je otvaraju ali "postoji velika shansa da ne prezivi". a pre toga su je skoro godinu dana jebali i niko nije mogao da je pusti da ide na preglede niti da je primi u bolnicu.. ima 73 godine, al je duhom mladja od mene, a telom.. hmm.. recicu samo da svaki dan ide na pijac (oko 3km dalje) peshice, i da se peshice i vraca sa punim rukama.. baba-devojchica.. nishta je ne mrzi..
secam se i ja kad sam ishao na magnetnu rezonanciju.. slikali mi glavu jer sam imao neke kretenske glavobolje.. i konstatovali TUMOR na sinusima.. da bi posle pada moje majke u nesvest, rekli: "ma to je samo cistica, ALI moze da poraste i da mu gnjechi kosku i da mora da se operishe jer bi ga bolela glava.. ako nije vec doshlo do toga.."
ja se naspavao par dana, glavobolja proshla i nisam hteo kod lekara.. 6 meseci kasnije, aj kao da odradimo mr opet.. i nema nikakve ciste.. tj nestala je.. zashto zato shto je vereovatno bila "mukozna" cista..
u prevodu sline koje sam ja izduvao.
cale proshli put kad je bio zbog pritiska, dali su mu brufen.. posle toga su priznali da su napravili greshku i dali mu beta blokatore.. od kojih mu je bilo josh gore.. da bi na kraju sami skapirali da mu samo monopril (za spushtanje pritiska) odgovara.. ostalo ne..