View Single Post
Old 03-10-2008, 09:33 AM   #122
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

@sale

Uh jbt vala bas...zaboravila sam da pojedem palacinku kad sam ovo pocela da citam...a ti bar znas da me nikad nista ne sprecava da jedem...
uh...mamu im jebem.Da izvinete....

Rekla sam ti u sms-u,reci cu ti i ovde nemoj nikako da iskuliras ovo.Znam da ti sad bilo kakav 'okrsaj' sa njima nije potreban jer ti ne moze pomoci mnogo u ovom trenutku,uradili su sta su uradili..ali moze pomoci daljim ovakvim situacijama ,ljudi moraju da znaju za ovo!!!!
jebi im majku dok je jos sveze.napravi skandal nek izadje u medije,da bar ljudi znaju...

'policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. ' molim? a kakvo je njihovo obrazlozenje (opravdanje) sto ti predlazu da cutis?
posto nemas ni love ni zivaca za sud,pisi ministarstvu zdravlja,obrati se kome stignes,samo da se procuje..

@ko god cita..

Uh...ja sam za besenje 80% medicinskih radnika u nasoj drzavi.

iskreno vam svima savetujem (iako sam sigurna da ste imali losa iskustva s lekarstvom,ako ne i gora od mojih) posto ne smemo da se oslonimo ni na znanje ni na (ne)sposobnost vecine lekara- ucite o svojim bolestima koliko god mozete,informisite se sto vise,razmenjujte iskustva sa drugima,nema nam druge...
zivimo u drzavi gde ce nam internet pre pomoci da uspostavimo dijagnozu i pomognemo sebi nego jedan prosecan lekar (iskustvo moje majke).Da nije ucila o svojoj bolesti,ubili bi je do sad,to mogu da garantujem.Jer je bilo takvih situacija,gde je bila u smrtnoj opasnosti zbog necijeg neznanja i brzopletosti...
a ukoliko imate neku alergiju ,Bog vam pomogao kad vam zatreba neka medicinska pomoc..

uh odo da probam da dovrsim dorucak...j*bem ti drzavu.

pozz svima, j*bes operaciju trijumf, zdravlje je najvaznije.
zato ne gledajte operaciju trijumf da ocuvate zdravlje

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 03-10-2008 at 09:41 AM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote