View Single Post
Old 03-10-2008, 04:43 AM   #4
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

drug moj (kao burazer mi je) je pre par nedelja imao ozbiljniju saobracajku.. prelom butne kosti (dva puta uzduzno, na froncle bukvalno) izleteo lakat iz lezishta, naprsla kljuchna (karlichna, vateva) kost.. i gomila modrica posekotina itd..

dok je bio u bolnici, kao svinju su ga tretirali.. o tome bash i ne bih, jer sam to video pa mi je lakshe da pricham o nechemu shto nisam video, a nazalost je gore..

pustili ga kuci posle dve nedelje splachina i nepristojnog osoblja koje ne obavlja svoj posao..

i naravno, prve komplikacije.. loshe su ga previli, i inficirala mu se rana.. tj imao je shinu u nozi.. od kolena do kuka.. toliko da mu je noga opet otekla (dva ako ne i tri puta veca je bila od onoga kakva je inache).. "upala mu je prashina izmedju shine i mesa".. objashnjenje lekara..

cedili su mu gnoj uz tu shipku bez ikakvog morfijuma il shtatijaznam chega, jer se il nisu setili il ih mrzelo.. bol verujem da ne moze niko ko nije doziveo neshto slichno, da zamisli.. jer ja znam kako je meni bilo kad su mi u belmedicu cedili gnoj iz palca koji se usled nehigijene urgentnog centra upalio, poplaveo pocrveneo i pozuteo.. nakon toga je bio chak i ljubichast.. a meni su rekli da sam ja kriv (u urgentnom) i da je kasno za chupanje nokta za koje pre toga "nije bilo potrebe".. da ce morati da "saniraju problem" i da mi se "nece svideti".. naravno u samoodbrani su se gadjali latinskim terminima koje sam sluchajno nachuo ranije pa su kasnije mrmljali iste sebi u bradu.. nisu smeli da chupaju nokat da ne bi doshlo do sepse..

sutradan mi je lik u bel medicu to odradio za 20 minuta.. i bio prijatan u pich.. ko da mi je dechko.. (no homo) iako je bila lokalna anestezija, opet je bolelo jer je govno bilo zabodeno do koske jbt..

druga stvar, drzavni zubar mi je rekao da mi je vilica premala za zube.. i da kad dodju umnjaci da ce mi napraviti sranje u ustima.. izvadio mi gornji ZDRAV ZIV I STALNI JEBENI ZUB da bi mi "ostavio mesta za umnjake"..

shta mislite shta je posle bilo na skeneru/rendgenu shta god da je to?

gornje umnjake ni nemam.. ni zachetke nisam imao tada..

jedino dobro iskustvo je bilo sa crnogorskim neurohirurgom koji me je operisao pre 16ak godina nakon saobracajke.. niko drugi to nije smeo, a on je sluchajno bio u drzavi jer je valjda radio u berlinu.. imao sam otok na mozgu, kosku koja je pritiskala mozak i koja se morala ispraviti.. i imao sam 4 godine.

sada imam 21dnu, nikakav znak epilepsije, i prilichno sam normalan.. nadam se..

osim shto mi zena ne da da se relaksiram uz zen muziku (ko je gledao children of men zna o chemu pricham) i "smeshne cigare".

pozdrav
HeatMan is offline   Reply With Quote