Quote:
Originally Posted by HeatMan
donosim dobre i loshe vesti
prvo loshe.
potpuno sam flipnuo i sad sam doshao iz hitne pomoci i urgentnog (butcher center) i mogu vam reci, da od sada ako imate problem koji zahteva okretanje broja 94 da to ne uradite, nego kolima da idete direktno u hitnu pomoc (na auto putu). ocu mi je danas skochio pritisak nenormalno i opet je povracao padao u nesvest itd.. i nakon 5-o-minutnog chekanja dok operater 94ke ne kaze to svima veoma poznato istorijsko i sudbonosno "DA?", i nakon 10ominutnih pregovora oko toga da li ce da poshalju vozilo ili ne po njega, i 2minutne rasprave sa "upravnikom" hitne pomoci nakon koje mi je na svu moju ljubaznost mudotitranje i molbe koje su bile uoblichene prevelikom dozom eufemizama, glat zalupio slushalicu i rekao mi "pushi kurac nek ti umre otac".
zvao sam ortaka kog nisam video mesec dana sa kojim se vidim samo kad bude neko sranje sa mojima il njegovima i odvezao ga u hitnu pomoc gde su nakon 4 inekcije ustanovili da nije samo pritisak problem nego ima neki nervni problem (skenirali mu vrat, nije josh gotovo jbg).. uglavnom policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. da ne idem u novine, jer ne bi bio prvi put da im je "pao sistem" i da "nisu radile" kamere/snimanje razgovora operatera.
ja nemam zivaca da se tuzakam, a nisu mi dali da udjem u deo gde su operateri da ne bih napravio sranje.
toliko o loshim vestima, verujte mi ako vam je stalo do nekoga makar morali do pumpe da idete jer nemate chorbe, uradite to.. druge nema.. a ovo im nije prvi put da kasne/zajebavaju/idu na kurac gradjanima..
sa druge strane.. dobra/losha vest.. je:
sokoj je krenuo da ide po prodavnicama u bulevaru u bg-u i prodavnicama sa muzikom naplacuje 400 dinara nedeljno.. dve prodavnice su imale te "probleme" (kako bi ih oni nazvali), za ostale ne znam.. ne znam da li je svima ista tarifa..
u sv sl kad sam pitao zashto je to problem, vlasnici (valjda su vlasnici poshto ne rade nishta nego samo sede i gundjaju) su rekli da je 400 din nedeljno previshe, a drugo "zashto bi mi njima placali? na nashem cd-u ne pishe da nije za javno pushtanje.."
na shta sam ih pitao "a koji je cd?"
oboje su odgovorili sa "ma mp3 sam srezao pa pushtamo ovde"
moj odgovor je naravno bio, da to ne bi smeli da kazu.. i da ako su rekli, imaju srece da se policija ne cima toliko oko piraterije..
zashto bash ova tema, pitate se?
da bi vas malo skrenuo sa ovoga.. bar dok ne bude neshto zanimljivo u trijumfu da se komentarishe..
pozdrav
|
nemas zivaca ??? uradi to obavezno i to ne samo operatere vec i gospodu koja te je tako lepo savetovala i diskretno rekla da se nesto ne daj boze desilo zbog tih morona niko ne bi odgovarao.Znaci prica urgentnog u beogradu je otprilike kad god neki operater ostane bez trodona umre par ljudi ..
Decka iz kraja koji je na moru u CRNOJ Gori putem vode na letovanju zakacio meningitis lekar ovde posle par dana provedenih u bolnici ga posalje kuci i isti decko premine i takvih primera mnogo ..