Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Npr,zanimljivo je sto Saletu niko nista nije rekao kad je na cak znatno grublji nacin prokomentarisao Anastasiu.Ali ne,ja sam pevac,moj bilo kakav komentar nije dozvoljen i moze samo da znaci da sam frustrirana i nezadovoljna sobom pa 'pljujem' druge,nikako da imam svoje misljenje bazirano na cinjenicama i znanju,cak i sopstvenom iskustvu...
|
Pa ja se nisam obratio direktno tebi, jos neko se cini mi se pridruzio tvom misljenju, ali nije to ni bitno... uopste nisam imao nameru da aludiram na to da ti ne smes imati takvo misljenje ili da si frustrirana i sl. zato sto si pevacica ili zato sto si mladja (mada i ne znam koje si godiste, koje inace nije ni bitno)... vise sam mislio na cinjenicu da ona ima stvarno specifican i svetski priznat glas i stvarno dobro peva (na stranu poneki nastup gde nije sve kako treba) a ti (ili vi svejedno) dajete komentar tipa - ne valja to nista zato sto peva kroz nos ili mase usima dok peva

ili pojela je jaje pre pevanja a ajde da je vidim da peva gladna i sl.

... mislim, da napomenem, niste bas tako rekli ali to je otprilike to, i onda se pitam koji su to argumenti za ocenu necijeg pevanja? znaci ne zna da peva zato sto peva kroz nos?... evo procitaj opet sta si napisala za njeno studijsko pevanje (znaci na stranu los nastup uzivo) na prvoj strani post 12...
... a nije me mrzelo ni da nadjem sta je rekao Sale posto rece da ima protekciju

... on covek rece da je imala los nastup (sa cime se generalno slazemo) i da ga njen glas opasno nervira, sto je opet u redu jer ne mora svima da se svidja. Primetices razliku izmedju njegovih i tvojih izjava...
I opet da naglasim, stvarno nemam nista protiv tebe niti (verujem ni bilo ko ovde) i nije mi bilo bitno ni ko si ni sta si, ni da li znas da pevas ili si klinka ili baba, vec iskljucivo jedna tvoja izjava na koju sam te podsetio negde iznad... eto...
peace bako, peace
Ajd' pa pozz