View Single Post
Old 02-10-2008, 02:05 PM   #108
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

1.Nisam uvredila Baltija,i kao sto vec rekoh,ove rasprave su razmene misljenja a ne tuca i nikad ne osudjujem nikog licno (bilo je izuzetaka doduse,ali ovo nije slucaj).Ukoliko sam mu rekla nesto sto ga je uvredilo,izvinjavam se,Balthazar.A ti opet advokatises

2.U cemu se slazes sa njim?Vec znam tvoje misljenje o tome da meni casovi nisu potrebni,ali objasni mi ako si ga ti bolje protumacio u cemu gresim?

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
istina, al ja se ne uznemiravam.. jbg to je net.. i siguran sam da bih uz kaficu mogao da otvorim ochi svima koji su rekli suprotno.. a ovako nema svrhe.. jedno je kad npr ogi kaze "ja bih voleo da umem i tako" a drugo je kad me neko napadne neargumentovano.. a tu vec nastaje problem jer mi je to stvarno detinjasto kao i "uradi ti bolje"..

@iva:

1. balti jedan od dobrih momaka..
2. opet chujesh al ne slushash (ne chitash lepo shta je napisao)
3. slazem se sa njim u potpunosti, i ti bi da probash da ga razumesh..

@balti: crnje i nashe crnje su imali (i imaju) vishak vremena i frustracije.. ja to tako tumachim.. drugo, kad neko odrasta uz muziku, nastavice sigurno na tu stranu.. znam po sebi, a siguran sam da su i ostali chlanovi foruma bili aktivni slushaoci i u blizini (bar jednog) muzichara pre nego shto su krenuli u sve ovo..

ja sam davno davno u kraju sviruckao gitaru (bluz) i cepao azrine akorde (a,f,c,g) sa drushtvom do iznemoglosti.. i slushao i pushtao rep po kucnim zurkama (who is the best, gru, 2pac, b.i.g., snoop, warren G -kad se samo setim) a odrastao sam na jazzu, rocku, i bluzu.. to mi se slushalo u kuci..

poz

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote