View Single Post
Old 02-10-2008, 12:22 PM   #97
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Hahaha, zasto bi neko zatvarao temu "pocetak operacije trijumf" zbog off-a o Anastasiji...

Uhhh, naterali ste me da na dial-upu skinem to govno od klipa, posto sam ja bas tad kad je ona pevala obavljao gradjansku duznost, a u wc-u jos nemam plazma TV. OK, ono zagrevanje na pocetku je blaga katastrofa, pokusavanje da se izvuce neka improvizacija uz nabadanje boje glasa i vrisak kao shlag na torti da "probije" glas. Posle toga da kazem da klasicnom gledaocu nista dalje nije smetalo, mada stoji debela nesigurnost. No meni je ipak najjace na kraju kad je proradila sujeta i jedne i druge. Anastasija se uplasila da sad tamo neka mala iz zemlju Srbiju ne nadmasi njene zvezdane sposobnosti i bacila se na urlikanje. Ali, hajde to, to je americka pop star, i za njih je to normalno. E onda dolazi Sonja, koja se nasla uvredjenom posle toga, i pokusava neke kerefeke koje ni sama ne razume. Nesto ne razumem, zasto bi neko ko tek treba da postane nesto trebao da bude ljubomoran na vec priznatu svetsku zvezdu koja pokusava da izvuce neku deonicu. Jedino da ima sujetu vecu i od Anastasijine. Sonja generalno ima kvalitetan glas i zasigurno bolji od Anastasijinog, ali definitivno nema detaljno uputstvo za upotrebu i nasla se na malo vecoj nadmorskoj visini. Anastasija ima macho-februarski glas (koji mene strasno iritira i kod zenskih i kod muskih bokala - tipa Maroon 5), koji se svakao ne moze nazvati kvalitetom, ali ima neki "fluid", jbm li ga... Sve u svemu - koliko ja mogu da dobijem za polovni Samsung CRT TV?