Prvo, prica o tome kako se narod nalozio na ovo je nebulozna, jer ima toliko prosecnih ljudi koje sve ovo recimo smara. Retko ko ovde vidi nacionalnu muzicku revoluciju. Drugo, da sam ocekivao sranje ovog tipa - jesam, da sam ocekivao kobaz uz goluba mira - nesam.
Svaka kombinacija sa poznatim pevacem je dala kontraefekat, pa se samo culo koliko kandidati blage nemaju ni kod prostijih stvari...
Quote:
Originally Posted by Gainfranko
Jako me zanima,ko je birao kandidate!
(Ala ga je opravio svaka mu cast!!!)
|
Za ovaj posao je jako bitno imati karakter, a oni su birali ljude bez karaktera radi lakseg oblikovanja i pravljenja nekakvih zombija. Jel se seca neko Evropskog lica RTS-a, tu je bilo i dobrih kandidata koji su usput ispadali iz samo RTS-u poznatog razloga, i doslo se do...

Inace, vise puta se desavalo u takvim slucajevima da publika dobro oceni, a da ziri nebulozno odredjuje ko ide dalje...
Quote:
Originally Posted by Sumanut
Moraju sad na pocetku da falsiraju da bi se video napredak kroz operaciju, pegla bi bilo da dodju da izuvaju sad ko i na kraju, onda ovi "strucnjaci" koji ce ih uciti nece dobiti na ceni?
|
Hmmm, ima u ovome istine...
Sto se price oko Anastasije tice, ok je kritikovati negativnu stranu njenog rada, ipak, lakse je primetiti nesto lose, nego odraditi to dobro. To pomaze u napredovanju kako bi se jednog dana (uz naravno mnogo drugih faktora) doslo do neceg mnogo boljeg od Anastasije. Medjutim, reci generalno da Anastasija nije nista posebno je nerazumljiva, jer ona ima nesto - mozda je to talenat, mozda joj cale radi za Vladu SAD-a, mozda je jako dobra u krevetu i koristi to na pravi nacin, jbm li ga, ali ona ima nesto i zbog toga je tu gde je... Inace, ta Anastasija je za razliku od buducih zvezda operacije trijumf koji su izmedju ljubavi i karijere birali karijeru (zato sto je ona trajna, bhahahahaha), napomenula da su porodica i prijatelji najvazniji.
Quote:
Originally Posted by Baltazar
Mislim, baš ti hvala za to "ništa lično".....šta ti imaš protiv nas Roma?
|

Jbt, ala vi kucate, ne mogu da postignem da iscitam...