View Single Post
Old 01-10-2008, 11:01 PM   #2
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Recicu ti iskreno iako ne slusam ni jednu ni drugu,kad si vec pitao,posto sam optuzena da namecem svoje misljenje...

Shakira ima. Puna je ritma,energije i karizme,atraktivna je,odlicno igra belly dancing i autor pesama koje izvodi, dobar showman! Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal...

Anastacia,ne bas. Prosecna pevacica koja je imala srecu da bude prva koja se probila proizvodeci zvuk kojim kamuflira slabost prirodne boje svog glasa na nazalni nacin...Ko hoce nek se ljuti na mene,ali to je cinjenica,informisite se kod ljudi koje vise postujete nego mene...Kad god se pevac sluzi ovom tehnikom,to je zato sto mu prirodni vokal (uglavnom na visokim notama) zvuci slabo (ili nije zadovoljan svojom prirodnom bojom) pa ga ovako upakuje da dobije taj lazni volume i zavara publiku koja naivno veruje da ovaj ima 'glaschinu'.

Nisam uopste otkrila toplu vodu nit se pravim kao da jesam...ovakvi pevaci bilo kome ko zna bilo sta o pevanju ili sam peva nisu interesantni jer oni znaju da je to nesto sto i sami mogu da rade po ceni da trajno uniste svoj glas tenzijom ili ne budu u mogucnosti da ostanu u formi,i isprate melodiju...

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Reci mi , molim te, da misli? da Anastasija i ?akira nemaju vrhunski talenat!?

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote