Nije mi bila namera da 'pljujem' ,ali da,malo sam pod utiskom,jer Anastacia,Shakira i njima slicni su uzroci unistavanja mnogo mladih glasova,sto je meni iskreno jako krivo jer sam pevac i vidim sve to drugacije nego vi..
Anastacia je ovako zvucala i pre svoje bolesti,tacnije otkad se pojavila..
Sad da li preterujem ili ne...to je relativno,jer svako ima svoje vidjenje dovoljno dobrog zar ne?... Ali da,svakako nije najgora da bi bila meta necijeg 'pljuvanja',tu se slazemo.U odnosu na Rihannu i Karleusu,da,peva ZNATNO bolje. Ali ono sto me je navelo da je se 'dohvatim' je to sto je odnosu na pevace sa Operacije trijumf,na istom nivou,ako ne i nizem...
Sto nas dovodi do toga da ovakvi pevaci ne mogu da napreduju,jer ne daju svom glasu mesta za to,nece imati dobru live izvedbu i ovakvo pevanje ne treba podrzavati! Jedno je kad vam se nesto dopada (npr obozavate cigarete,silikonske grudi i slicno) a drugo je da to smatrate zdravim i normalnim i drugima preporucujete!
Nemojte ohrabrivati mlade pevace sa kojima radite da je u redu tako zvucati (to kazem jer sam primetila jedan bas takav slucaj,devojka koja ima ogroman potencijal,a proizvodi neprirodan zvuk po uzoru na svoj idol,kojim moze znatno ostetiti glas,i nazadovati).
Ljudi,nikada nista ne govorim iz bilo kakvih losih namera,to skapirajte pre nego sto mi se obratite ...
aj pozzic
Quote:
Originally Posted by balthazaar
Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruje? ?to se tiče nje...Takođe, ?ena je bila te?ko bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim ?to se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam za?to "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lo?u i trulu manifestaciju?
|