Mislim da bi trebao da procitas moj prethodni post da bi shvatio bolje sta sam zelela da kazem (znaci jedno objektivno vidjenje,verujem da ce ti isto reci bilo ko ko se bavi pevanjem ili vocal coachingom)
drugo..'ne bi bila tu gde jeste' ..
Gde ona to 'jeste' tacno sad?U Operaciji trijumf?
Daj, molim te...Nisu doveli Whitney i Arethu zar ne...zapitaj se zasto...
jer ne mogu da dovedu nekog ko nesto vredi,taj se ne bi ni pojavio u tako bolidnoj emisiji ...Nisu cak ni aktuelne komercijalne izvodjace s MTVa uspeli da dozovu,pa su doveli nekog cijih je pet minuta slave proslo...
@ostali
Komercijala ili ne,postujem kad neko uspe da se odrzi na sceni dugo (cak i kad ne poseduje nikakav kvalitet) ali Anastacia se nije bas odrzala...pre je bila one-hit-wonder.
A to zasto se probila..Ona je samo bila prva koja je tako pevala,isto kao sto je Kazimir Malevich (haha opet ga pominjem na forumu lool) bio prvi koji je nacrtao crni krug na belom papiru i proglasio ga umetnickim delom,iako je to glupost koju svaki idiot bez ikakvog pojma o likovnoj umetnosti moze da uradi.Al eto,on je bio prvi..i to je to.
Quote:
Originally Posted by dawid
Mene je njen vokal kupio na prvo slusanje kada se pojavila sa onim prvim hitom...bem li ga kako se zove...
Ja licno jako volim takav zenski vokal. Kako ona proizvodu tu boju glasa nije mi ni bitno ali ne bi bila tu gde jeste da to ne valja i da uvek peva kao juce  ))
|